Kupovina putem web portala je moguća samo za naše poslovne partnere

Ukoliko ste pravno lice, imate mogućnost da napravite nalog na našem sajtu. Nakon što popunite sva obavezna polja prilikom registracije, u kratkom roku Vaš nalog biće verifikovan za kupovinu putem portal.

pošaljite zahtev

Narudžbenica

Ukupno

Opšti uslovi korišćenja

Naziv: Plantarium D.O.O. BEOGRAD
Adresa: Porodice Jovanovića 2, 11255 Sremčica, Beograd
Šifra delatnosti: 01.30 | Naziv delatnosti: Gajenje sadnog materijala
Matični broj: 21316300, PIB: 110204211
Web: www.plantarium.rs/ | Telefon: +381 69 688 555 | Email: office@plantarium.rs

Posetom ili kupovinom na Internet prodavnici PLANTARIUM prihvatate Uslove korišćenja i kupovine koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo. Plantarium d.o.o. Beograd zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.

Predlažemo da s vremena na vreme posetite ovu internet stranicu i proverite da li su se Uslovi možda promenili od vaše poslednje posete.

Molimo vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja pre upotrebe Plantarium internet stranice. Korišćenjem internet stranice www.plantarium.rs potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili navedene uslove korišćenja.

Sadržaj objavljen na internet stranici www.plantarium.rs, vlasništvo su Plantarium d.o.o. Beograd i mogu se upotrebljavati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju poštovati i sva navedena upozorenja o autorskim pravima.

Nije dozvoljeno menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ukoliko želite da koristite sadržaje objavljene na ovom internet sajtu u druge svrhe od ovde navedenih potrebno je da nas kontaktirate radi dobijanja dozvole.

Kada koritite našu internet stranicu nije dozvoljeno da:

Ometate ili onemogućavate bilo koje funkcije povezane sa sigurnošću na sajtu ili funkcije koje sprečavaju ili ograničavaju upotrebu ili kopiranje dostupnog sadržaja. Dajete netačne informacije koje se tiču ličnih podataka u vašem profilu.

Koristite tuđe lične podatke bez dozvole te osobe ili lažno predstavljate da istupate u ime trećeg lica, firme ili organizacije. Bavite se bilo kojim nezakonitim ili protivpravnim ponašanjem. Modifikujete, ometate, presrećete ili hakujete internet sajt u cilju njegovog onesposobljavanja. Koristite specijalizovane programe radi preuzimanja sadržaja sa sajta

Ako prekršite bilo koji od ovih Uslova mi Vas možemo sprečiti da koristite ovaj internet sajt na stalnom ili privremenom nivou. Mi možemo preduzeti i druge mere, uključujući ali ne ograničavajući se na to da Vas prijavimo nadležnim državnim organima, pošaljemo upozorenje ili podnesemo tužbu.

Način kupovine

Kupovina putem web portala je moguća samo za naše poslovne partnere.

Prodaja u rasadniku Plantarium se zasniva na veleprodaji.

Ukoliko ste pravno lice, imate mogućnost da napravite nalog na našem sajtu. Nakon što popunite sva obavezna polja prilikom registracije, u kratkom roku Vaš nalog biće verifikovan za kupovinu putem portala www.plantarium.rs

Logovanjem sa korisničkim imenom i šifrom koju ste uneli prilikom registracije, ostvarujete pravo na kupovinu putem Plantarium portala.

Način plaćanja

Nakon izvršene porudžbine, putem email-a ćemo vam poslati predračun za plaćanje.

Nakon evidentirane uplate artikle pripremamo za preuzimanje ili dostavu.

Način isporuke

Kupljene artikle možete preuzeti u našem rasadniku Plantarium, Fenečki Put bb, Jakovo uz predhodni dogovor sa našim zaposlenima.

Isporuka je moguća za biljke koje po gabaritima mogu da se upakuju u kombi Renault Master, na teritoriji Beograda.

Ukoliko količina poručenih biljaka ne zauzima ceo tovarni prostor vozila, zadržavamo pravo da organizujemo zbirni prevoz, tj. da isporuku organizujemo nakon što se vozilo komplet popuni. Informacije o terminu isporuke se dogovaraju putem maila ili telefona.

Cena prevoza na teritoriji Beograda kombi vozilom rasadnika Plantarium je besplatna.

Za biljke koje prelaze gabarite potrebno je organizovati poseban kamionski prevoz koji se posebno tarifira.

Ukoliko želite da ugovorite dostavu artikala na željenu lokaciju ili pošaljete upit oko cene prevoza biljaka van teritorije Beograda, organizovanja posebnog kamionskog prevoza molimo Vas da nas kontaktirate putem email-a ili telefona prodaja@plantarium.rs +381 69 688 555

Reklamacije

Rasadnik Plantarium ne daje garanciju na biljke.

Biljke predstvaljaju specifičnu robu koja se smatra živim stvarima za koje je potrebna posebna vrsta rukovanja, negovanja. Svaka biljka ima specifična svojstva i zahteva određene uslove kako bi se neometeno razvijala i rasla na svojoj krajnjoj lokaciji.

Sve biljke u rasadniku Plantarium se proizvode po EU standardima i u svakom trenutku dobijaju svu potrebnu negu za neometen i kvalitetan razvoj svih delova biljke.

Nakon prodaje biljaka iz rasadnika u viđenom stanju od strane kupca, a u svrhu očuvanja vitalnosti biljke, krajnji kupac je potrebno da adekvatno rukuje sa proizvodom:

Transport biljaka – Za pripremu biljaka nakon kupovine i sam utovar u adekvatno predviđeno vozilo za transport je odgovoran rasadnik Plantarium. Nakon što biljke izađu iz rasadnika i stignu na krajnju lokaciju, istovar je u nadležnosti kupca. Sva šteta nastala prilikom istovara biljaka nije u nadležnosti rasadnika Plantarium kako je roba izašla iz rasadnika u adekvatnom stanju.

Sadnja biljaka – Svaka biljka zahteva drugačije rukovanje prilikom postavke (sadnje) na krajnju lokaciju. Potrebno je obratiti pažnju na veličinu busena same biljke koja se sadi kako bi adekvatno pripremili teren za njeno bezbedno postavljanje. Svaka biljka ima različite potrebe za supstratom u koji se sadi i potrebno je obezbediti svežu zemlju za „zatrpavanje“ busena biljke. Nakon postavljanja i sadnje, supstrat je potrebno dobro sabiti oko korena, kao i obilno zaliti. Ukoliko je potrebno, sadnice ankerisati kako bi razvoj bio pravilan i kako ne bi došlo do izvaljivanja prilikom vremenskih nepogoda ili nekih drugih potencijalnih faktora. Ankeri se mogu ukloniti tek nakon što je procenjeno da biljka može neometeno samostalno dalje da se razvija.

Nega biljaka nakon sadnje – Nakon postavljanja biljke na krajnju lokaciju svaka biljka zahteva određenu vrstu dalje nege koja može biti različita za svaku vrstu. Zalivanje u prvim mesecima nakon sadnje je potrebno da se sprovodi redovno. U zavisnosti od vremenskih uslova određuje se period između zalivanja. Prihranjivanje i orezivanje biljaka se vrši prema potrebama same vrste i godišnjem dobu.

Slike proizvoda prikazanih na portalu www.plantarium.rs mogu da odstupaju od realnog izgleda dostupnog proizvoda.

Za dodatne informacije o artikima uvek nam možete pisati na mail prodaja@plantarium.rs

Sve cene na sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Plantarium maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.