Kupovina putem web portala je moguća samo za naše poslovne partnere

Ukoliko ste pravno lice, imate mogućnost da napravite nalog na našem sajtu. Nakon što popunite sva obavezna polja prilikom registracije, u kratkom roku Vaš nalog biće verifikovan za kupovinu putem portal.

pošaljite zahtev

Narudžbenica

Ukupno

Dobrodošli u pionirsko utočište ukrasnih sadnica.

Plantarium je pre svega izraz ljubavi i pasije prema biljkama, osnovan od strane iskusnog tima profesionalaca koji su svoje dugogodišnje iskustvo u radu pretočili u prvi rasadnik školovanih sadnica na našim prostorima. Osluškivanjem trendova i potreba struke stvorili smo jedinstveni asortiman prvenstveno raznolikog varijeteta drveća i žbunja.

Snaga Plantariuma se ogleda kako u izboru vrsta tako i u količinama proizvedenih sadnica.

Proizvodnja

Proizvodnja u rasadniku Plantarium se bazira na proizvodnji sadnica po svim evropskim standardima i dobijanje biljaka najboljeg kvaliteta.

Školovanje sadnica predstavlja proces presađivanja biljaka čiji je cilj dobijanje kompaktnog korenovog sistema u neposrednoj blizini korenovog vrata. Korenov sistem se redukuje kako bi se formirao veći broj sekundarnih žila koje su ključne za usvajanje vode iz zemljišta. Pored proizvodnje standardnih drvorednih sadnica po EU standardima, rasadnik Plantarium se ističe i visokokvalitetnom kontejnerskom proizvodnjom ukrasnog žbunja, perena i trava.

Asortiman

Konstantnim praćenjem svetskih trendova, uvodimo nove varijetete u proizvodnju. Odabir vrsta i varijeteta se ogleda u inovacijama kolorita, teksture i krajnjoj upotrebi na zelenoj površini.

Istražuje se primena biljaka na zelenim površinama, osigurava se jak i održiv asortiman koji daje svakom zelenom projektu siguran uspeh.

Rasadnik Plantarium se specijalizovao za proizvodnju drvorednih sadnica lišćara i četinara, multistem sadnica, kao i soliternih primeraka za zahtevnije projekte.

Misija

Misija i budućnost su usmereni ka podršci profesionalcima, podizanju ekološke svesti i unapređenju pejzažnog uređenja.

Cilj nam je da udruženim snagama stvorimo asortiman koji će moći da iznese i najkompleksnije zahteva za ozelenjavanjem.